Budinca din macaroane cu branza

de Nepotica in Paste, 26 Mai 2010 | 52293 vizualizari

 

Este un desert usor de facut,sotul meu il mananca cu placere,este si o idee de a lua ceva la pachet1

 

INGREDIENTE

  • 1kg de branza de vaci proaspata sau sarata
  • un pachet de paste penne sau de care doriti
  • 5-6 linguri de zahar( dupa gust)
  • esenta de rom,vanilie
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • coaja de portocala sau lamaie
  • ulei de masline sau unt
  • putin pesmet
  • 6 oua
  • iaurt sau smantana,eu pun iaurt
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca din macaroane cu branza:

Se fierb pastele , se lasa la scurs,

intre timp pregatiti branza care se amesteca cu 4 oua batute, mirodeniile, zaharul, si jumatate de pahar de iaurt (mare),dupa care amestecati aceasta compozitie cu pastele fierte,

se pregateste un vas (eu am de jenna dar merge si intr -o tava mai adanca sau o cratita,)

vasul se unge cu ulei bine sau unt, eu prefer uleiul, se tapeteaza cu pesmet dupa care se toarna compozitia,

se bat cele doua oua ramase cu iaurtul si se adauga pe deasupra,totul se baga la cuptor care a fost incins inainte si se lasa cam un sfert de ora, va mai uitati cand este rumenita pe deasupra este gata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca din macaroane cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu branza, verdeturi si sos de rosii