Budinca fina de macaroane cu branza Fagaras

de ela in Aperitive / Garnituri, 25 Noi 2011 | 11901 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400gr paste spirale
  • 3cutii branza Fagaras cu smantana
  • 4oua
  • 150gr cascaval
  • 150gr telemea de vaca
  • 150gr telemea de oaie
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • unt
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca fina de macaroane cu branza Fagaras:

Punem apa cu sare intr-o oala si lasam apa sa fiarba,adaugam pastele si le lasam pe foc cat timp scrie pe punga de paste.Le scoatem si le punem la scurs intr-o sita.

Radem telemeaua si branza fiecare separat.

Separam albusurile de galbenusuri la oua.Batem albusurile cu sare,piper si nucsoara dupa gust,adaugam galbenusurile,branza Fagaras,telemeaua si cascavalul ras(lasam putin cascaval pentru decor),apoi macaroanele si omogenizam bine,cu grija.

Ungem un vas termorezistent cu unt si tapetam cu pesmet(eu am uitat sa pun pesmetul caci ma tinea sotul de vorba si cand mi-am dat seama deja era prea tarziu :((),apoi rasturnam compozitia si dam la cuptor circa o ora.Cu vreo 15minute inainte sa fie gata presaram deasupra cascaval(eu am avut cascaval de Real care nu a vrut sa se mai topeasca :((( ) .Cu toate necazurile,a fost un deliciu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca fina de macaroane cu branza Fagaras" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]