Bulete de cașcaval

de elucubratiiculinare in Aperitive / Garnituri, 19 Mar 2013 | 7506 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 ouă,
  • 250 g cașcaval,
  • 250 g făină,
  • 250 ml lapte,
  • 1 lingură praf de copt,
  • 1/2 linguriță sare,
  • piper proaspăt măcinat,
  • ulei pentru prăjit.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete de cașcaval:

Batem bine cele 2 ouă cu un tel. Într-un castron cernem făina cu praful de copt și sarea. Adăugăm ouăle bătute și amestecăm ușor. Adăugăm laptele, puțin câte puțin până la omogenizare. Aluatul trebuie să se desprindă de pe lingură. Adăugăm cașcavalul ras pe răzătoarea mare și piper proaspăt măcinat. Se amestecă bine. Punem uleiul la încins într-o tigaie.

Uleiul trebuie să fie de aprox. 5 cm înalțime. Se pune cu lingurița din aluat în uleiul încins și se prăjesc buletele pe ambele părți. Trebuiesc supravegheate cu atenție, pentru că se prăjesc foarte repede. Nu plecăm de lângă ele, altfel le putem arde. Se scot pe un prosop de hârtie și servesc calde

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete de cașcaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu branza si verdeata