Bulete de dovleac copt cu cascaval si bulgur cu legume

de simona72 in Mancaruri de legume, 8 Dec 2016 | 5060 vizualizari

COMENTARII (21)

CameliaR 1

08.12.2016, 10:28

Arata super bine! Cred ca servesc si eu o portie.

Constelatialeu 1

08.12.2016, 10:29

Ciuperci n-ai?) arata bine dat e cu dovleac ....

simona72 1

08.12.2016, 10:36

Camelya, serveste cu incredere Multumesc!!

simona72 1

08.12.2016, 10:37

Cleme )tie iti dau doar garnitura

Constelatialeu 1

08.12.2016, 10:50

Mda, lasa ca pun eu ceva langa garnitura.....

anca_rm 1

08.12.2016, 10:59

ce bine arata , delicioasa reteta

MotanLaOale 1

08.12.2016, 11:17

bun bun

mihaelar63 1

08.12.2016, 11:26

Eu sunt pentru garnitura Interesanta idee cu buletele

miki_a 1

08.12.2016, 13:48

Minunata idee pentru masa de pranz!

Ksenya 1

08.12.2016, 15:04

f buna idee!

simona72 1

08.12.2016, 16:56

Multumesc tuturor de trecere!

Bunica 1

08.12.2016, 18:29

Rahela Velicu 1

08.12.2016, 19:43

Bya Ralu 1

08.12.2016, 19:51

delicioasa

RuxyRux 1

08.12.2016, 20:15

Foarte gustoase, imi plac Simonici!

Rocsi 1

08.12.2016, 20:59

kytz 1

10.12.2016, 16:29

Imi pun semn la reteta ta....arata tare bine!

Merisor 1

10.12.2016, 16:41

Ce frumoase sunt!

simona72 1

10.12.2016, 18:28

Mulțumesc!

diaconta 1

10.12.2016, 23:18

iar ai facut ceva deosebit Simonico

Gherca Daniela 1

11.12.2016, 14:41

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei crocanti