Bulgarasi din cartofi cu branza

de Miha in Aperitive / Garnituri, 26 Oct 2009 | 10794 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi
  • 50 g telemea
  • 50 g cascaval
  • 50 g unt
  • 1 ou
  • 1 lingura patrunjel uscat
  • sare si piper
  • 2 linguri susan
  • 50 g pesmet
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulgarasi din cartofi cu branza:

Cartofii ii fierbem in coaja in apa cu sare.

Dupa ce-au fiert ii curatam si ii pasam. Adaugam untul, telemeaua si cascavalul rase, oul si patrunjelul. Potrivim gustul de sare si piper.

Intr-un vas separat amestecam susanul cu pesmetul, in care vom tavali bulgarsii din cartifi, formati cu mainile umede.

Ii asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor, la foc mediu, pana se rumenesc putin deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgarasi din cartofi cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Garnitura cartofi Byron