Bulion de legume

de RuxyRux in Supe, 27 Aug 2012 | 4596 vizualizari

 

Bulionul este o zeama foarte concentrata din carne sau legume( in cazul de fata) si este folosita ca baza in diferite preparate culinare.

 

INGREDIENTE

  • 450 gr dovlecei curatati si taiati rondele
  • 450 gr morcovi curatati si taiati bucati sau rondele
  • 450 gr ceapa taiata felii
  • 450 gr praz ( sau ceapa verde) taiate bucati
  • 1 capatana intreaga de usturoi
  • 1 legatura de patrunjel
  • 24 de boabe de piper negru
  • 2 sau 3 foi de dafin
  • 4 l de apa
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulion de legume:

Se pun toate ingredientele in oala de supa si se fierb la foc mic tot in jur de 4 ore. Se strecoara si se tine la rece maxim  5 zile. Sau desigur se poate congela. Se vor obtine 2,5 l de bulion de legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulion de legume" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (16)

Laly 1

28.08.2012, 11:15

La iarna vin la cersit un borcanel

RuxyRux 1

28.08.2012, 18:02

Multumesc dragele mele...

mamaieelena 1

28.08.2012, 21:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de mazare