Bulz rapid

de Krystyan Trendy in Aperitive / Garnituri, 20 Iun 2015 | 8825 vizualizari

 

In weekend ne rasfatam cu bulz ;) O reteta usor de preparat pentru voi .:)

 

INGREDIENTE

  • 2 l apa
  • 50g sare
  • 400g malai
  • 200 g telemea
  • 200 g salam Nobil
  • 5 oua
  • 50 g unt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulz rapid:

Bulzul se prepara astfel:

Intai preparam o mamaliguta :

Punem apa la fiert intr-un ceaun impreuna cu sarea. Se presara putin malai deasupra. Cand apa incepe sa clocoteasca punem malaiul treptat si amestecam continuu cu un tel ,pentru a nu se forma cocoloase. Dupa ce am amestecat bine ,mai lasam 5-10 minute timp in care mai amestecam din cand in cand. 

    Sa revenim la bulzul nostru .

Cand mamaliga este aproape gata ,adaugam branza pe care o dam prin razatoarea mare inainte ,3 oua, salamul tocat cubulete ,apoi ungem o tava cu unt , aseazam uniform mamaliguta,lasam 20 minute la cuptor .

   Cand bulzul este aproape gata, mai adaugam 2 oua batute ca pentru omleta si intindem uniform deasupra bulzului.

  Introducem tava in cuptor si mai lasam la foc potrivit in 10 minute .

Scoatem tava pe un tocator,lasam putin sa se zvante  si bulzul este gata pentru a fi servit! 

 Pofta buna va doresc si spor la bucatarit ! 

 

TIPS-URI

1

Optional puteti adauga branza de burduf, carnaciori ,kaizer

2

Bulzul poate fi servit rece sau cald !

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulz rapid" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]