Burger cu avocado si ou

de CameliaR in Sandvisuri, 20 Feb 2019 | 6139 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 frunze salata verde
  • 1 castravete
  • 1 rosie
  • 1 ceapa
  • 1 jumatate de ardei
  • 4 felii de cascaval
  • crema de branza
  • feliute de ardei iute murat
  • 1 avocado
  • 2 oua
  • 2 chifle cu seminte
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Burger cu avocado si ou:

Curatam ardeiul, ceapa si catravetele. Spalam toate legumele. 

Taiem ceapa si catravetele in rondele, ardeiul si rosiile in feliute potrivite. Taiem avocado pe jumatate, iar apoi il feliem.

Intr-o tigaie punem ulei. Cand uleiul sfaraie, adaugam cele 2 oua si le prajim. Cand sunt gata, le scoatem pe servetele absorbante. 

Taiem chiflele pe jumatate si le incalzim intr-o tigaie. Ungem chiflele cu crema de branza. Adaugam pe fiecare burger cate 2 frunze de salata verde, 3 feliute de rosii, feliute de castraveti , feliute de avocado, si ardei iute.  Adaugam cele 2 felii de cascaval si apoi punem si oul. Le acoperim cu jumatatile de chifla si gata. Se pot servi cu cartofi prajiti sau cartofi la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Burger cu avocado si ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

mirela0911 1

22.02.2019, 20:19

Ce bun ar fi maine dimineata la micul dejun!

CameliaR 1

23.02.2019, 21:43

Multumesc frumos pentru aprecieri!

dantes 1

26.02.2019, 09:36

Foarte bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc inabusita – reteta simpla, la tigaie