Burger vegetarian cu maioneza cu trufe si muguri de pin

de Satisfyyourcravings in Cook and smile, 25 Mar 2016 | 3730 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 grame mix ciuperci proaspete
  • 40 grame muguri de pin
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • 1 lingurita cu varf de pesto
  • cimbru
  • marar
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • 6 chifle
  • 3 linguri maioneza din iaurt
  • 1/4 lingurita ulei de trufe
  • Parmezan
  • frunze de salata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Burger vegetarian cu maioneza cu trufe si muguri de pin:

Se taie ciupercile, ceapa si usturoiul felii si se soteaza in putin ulei pana se inmoaie, cateva minute, la foc mare, impreuna cu cimbru, marar, sare si piper.

Se prajesc mugurii de pin intr-o tigaie fara ulei, cateva minute, pana elibereaza aromele. 

Se scot ciupercile pe un tocator si se maruntesc cat mai fin. Se lasa sa se raceasca cateva minute. 

Se bate oul ca pentru omleta si se adauga peste ciuperci, impreuna cu pesto, 2/3 din cantitatea de muguri de pin si 20 grame parmezan ras.  Se amesteca pentru omogenizare. 

Se imparte compozitia in 6 si se modeleza in chiftele care se gatesc in cuptorul preincalzit la 180 de grade, 20-25 de minute.

Intre timp, se amesteca maioneza cu uleiul de trufe.

Se servesc burgerii in chifle, cu maioneza cu trufe, frunze de salata, fasii de parmezan si muguri de pin.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Burger vegetarian cu maioneza cu trufe si muguri de pin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta din oua de gasca