Butoiase umplute cu carne

de trifadalia in Mancaruri cu carne, 8 Iul 2020 | 2987 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 felii de paine
  • 300 grame carne de porc
  • 1 bucata ceapa
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingurita coriandru
  • 3 catei de usturoi
  • 1 buc ou
  • 1 lingurita de sare
  • piper
  • 16 buc sunca de porc feliata
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Butoiase umplute cu carne:

Carnea se toaca pe masina de tocat carne . Paine se stoarce de lichid si se da si ea prin masina de tocat carnea. Ceapa se da si ea prin masina de tocat carne . 

Se rade usturoiul , se adauga mustarul, coriandru sarea, piperul si oul si se amesteca bine pana se omogenizeaza toate ingredientele. 

Pe fiecare felie de sunca se pune cate putin din compozitie si se modeleaza pentru a putea fi rulate feliile, care se aseaza pe o hartie de copt si se dau la cuptor pentru 20 de minute la temperatura de 200 grade Celsius. 

Se servesc ca aperitiv sau langa orice fel de garnitura. 

TIPS-URI

1

painea se inmoaie intr-o cana de lapte sau apa daca nu se doreste in lapte

2

se poate adauga si o legatura de patrunjel verde care se toaca si el marunt

3

sunca de porc se poate inlocui cu felii de kaiser putin afumat

Daca ti-a placut reteta noastra "Butoiase umplute cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

RODIMUR 1

10.07.2020, 21:50

Gustoase butoiașe! Le-am văzut și pe Facebook...

trifadalia 1

11.07.2020, 07:05

Da RODIMUR ai dreptate postez mult si acolo dar fără reteta.

dantes 1

12.07.2020, 09:48

Gustoase!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui la tava (capac)