Cabanos in foietaj

de alen14 in Aperitive / Garnituri, 27 Noi 2012 | 6391 vizualizari

 

simplu si gustos

 

INGREDIENTE

  • 800 g foietaj
  • 1 kg carnat cabanos
  • sare de mare mai mare
  • seminte de susan
  • seminte de in
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cabanos in foietaj:

Foietajul se taie fasii, se rulaeza dupa carnat si se pune in tava de copt. Cu periuta siliconata se umezesc cu apa ruladele, se presara cu sare, susan si in se pun la cuptor. Cand s-au rumenit se scot.

Merg foarte bine la servit cu un iaurt sau smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cabanos in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]