Calamari prajiti in aluat de bere

de cristeena20 in Fructe de mare, 6 Mar 2014 | 6470 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 500 gr calamari rondele (congelati)
  • 1 lamaie
  • sare, piper, usturoi pisat
  • 250 gr faina
  • 3 oua
  • 150 ml bere
  • ulei, sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Calamari prajiti in aluat de bere:

Calamarii se pun in sare, piper alb, 1 lamaie stoarsa si usturoi pisat cateva ore la frigider.

Facem un aluat din 3 galbenusuri, faina si bere. Amestecam ff bine cu telul sa nu iasa cocoloase. BAtem albusurile spuma si le adaugam la aluatul de bere, amestecand cu grija cu o lingura de lemn. 

Camalarii se introduc in acest aluat si se frig in ulei incins.

Sunt foarte buni alaturi de cartofi prajiti si salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Calamari prajiti in aluat de bere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

ieri la 09:41

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

pe 05.09 la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Calamari prajiti