Calamari umpluti la cuptor

de lilik in Fructe de mare, 4 Sep 2010 | 13680 vizualizari

COMENTARII (8)

vero_closca 1

04.09.2010, 15:05

Corinuta 1

04.09.2010, 19:30

interesant!

lilik 1

04.09.2010, 22:40

multumesc si sa stiti k sunt f buni....nu prea am fost increzatoare la inceput dar m-am razgandit dupa ce i-am papat

silvi0ara 1

04.09.2010, 22:58

Arata bine,umpluti nu am incercat,dar cred ca merita.

lilik 1

04.09.2010, 23:08

multumesc Silvi si inceark cu increderre k suntmai buni dekt arata

cococo 1

23.09.2010, 23:14

buna LILIK nu stiu daca locuiesti in italia , un sfat pentru calamarii umpluti : caleste tentaculele(5 min) in forte putin ulei in care a pus usturoiul intreg doar ca sa dea gust ,cu puttina sare si un pic de ardei iute daca iti place , lasa sa se raceasca , amesteca tentaculele cu un ou, masline negre taiate marunte, cateva capere , un pic de pesmet sau paine inmuiata(ca la piftelute)si stroarsa bine . Faci un sos o jumatate de cutie de rosii , busuioc si putina apa dupa 10 min. pui calamarii , pentru 30 min, acoperiti si ii intorci dan cand in cand fii etenta sa nu scada sucul de tot . Lasa sa se raceasca 10 min dupa care iti tai , si pui sosul peste
. pofta buna.

cococo 1

24.09.2010, 23:49

inca un sfat nu se abina bine oregano cu cartofii si nici cu calamarii

elena1988 1

13.02.2011, 18:19

eu de obicei ii tai rondele si le dau faina, ou, pesmet, ies delicioase, si am mai papat la mare tot asa gen snitele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Creveti cu sos de lamaie