Cannelloni cu carne

de meosiris in Cannelloni, 28 Feb 2012 | 4161 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 15 paste cannelloni
  • 400g carne tocata amestec vita si porc
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 25g unt
  • 2 linguri pasta de tomate(optional)
  • busuioc proaspat
  • sare si piper.

Sos Bechamel:

  • 1l lapte
  • 50g unt
  • 3 linguri faina
  • nucsoara macinata
  • sare si piper.
  • Cascaval si parmezan ras.
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu carne:

Preparam sosul Bechamel astfel:
-Se topeste unul la foc mic, se adauga faina si se amesteca repede pana untul absoarbe toata faina. Se toarna laptele, amestecand continuu in sos pentru a evita formarea cocoloaselor. Fierbem sosul pana acesta se ingroasa un pic. Nu trebuie sa fie foarte gros pentru aceste paste. La sfarsit luam de pe foc si potrivim gustul cu sare, piper si nucsoara.

Se pune uleiul pe foc, se adauga si untul si se lasa sa se topeasca.
Se adauga ceapa tocata marunt si usturoiul zdrobit. Lasam sa se caleasca bine impreuna.
Se adauga amestecul de carne si se amesteca bine pana carnea se rumeneste putin. Adaugam si pasta de tomate (optional).

Dupa ce umplutura de carne este gata, se adauga sare, piper, jumatate din parmezanul ras, 4 linguri de sos Bechamel si busuioc proaspat tocat marunt. Se umplu pastele cu acest amestec.
Turnam pe fundul unei tavi putin sos Bechamel apoi incepem sa asezam pastele umplute iar in cele din urma turnam restul de sos peste ele.
Deasupra presaram cascaval si parmezan ras.
Introducem tava in cuptorul preincalzit la 180C si lasam ca pastele sa se umfle bine si sa se rumeneasca frumos.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni con carne