Intr-o cratita calim ceapa tocata marunt cateva minute.
Se adauga carnea tocata si se caleste pana isi schimba culoarea.
Se pune vinul si se fierbe 10 minute.
Se presara vegeta, piper si oregano.
Se adauga rosiile in bulion si lingura de pasta de tomate si se mai fierbe 15-20 minute.
Se opreste focul si se lasa la racit.
Pentru sosul bechamel se topeste untul intr-o cratita, se pune faina amestecand continuu si laptele amestecand in continuare pentru a nu face cocoloase.
Se presara sare, piper si nucsoara si se fierbe pana incepe sa se ingroase si se da deoparte.
Se umplu tuburile de cannelloni cu carnea din sosul ragu (pe cat posibil fara sos).
Se unge o tava cu sos bechamel si deasupra sos ragu.
Se aseaza cannelloni umpluti.
Se toarna deasupra sosul bechamel pe toata suprafata.
Se fac dungi din sos ragu deasupra sosului bechamel.
Se acopera toata suprafata cu cascaval ras.
Se introduce in cuptor pentru 35-40 minute pana se rumeneste deasupra.
Se pot servi calzi dar sunt foarte buni si reci. Mie mi-au placut mai mult reci!
Pofta Buna!