Cannelloni cu carne si sos de rosii

de Aletta in Cannelloni, 20 Sep 2015 | 8364 vizualizari

 

Un adevarat rasfat pentru papilele gustative!!

 

INGREDIENTE

  • o cutie de cannelloni de 250 g ( Panzani)
  • 400 g carne tocata mixta(vita,porc)
  • o ceapa
  • un morcov
  • 100 ml ulei
  • 1 pahar de vin alb de masa
  • 375 ml pasta de tomate
  • vegeta
  • piper
  • o mozzarella

sos bechamel:

  • 50 g unt
  • 50 g faina
  • 250 ml lapte
  • sare.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu carne si sos de rosii:

Ceapa si morcovul se taie marunt si se pun la calit impreuna cu uleiul.

Se adauga carnea tocata pana se albeste apoi se adauga vinul.

Se lasa sa fiarba la foc cam 30 de minute.

Se adauga vegeta,piperul si pasta de tomate.Se fierb in continuare inca 1 h si 30 de minute.

Pastele (cannelloni) se pun in apa clocotita si se lasa exact 4 minute. (
mie mi s-au spart cateva deoarece le-am lasat mai mult de 4 min, mai exact 7)

Sosul bechamel:


Se topeste untul si se adauga faina cu sarea,se trage de pe foc si se adauga cu grija laptele sa nu faca cocoloasa. Se va ingrosa si se i-a de pe foc.

Cannelloni vin umplute una cate una cu sosul de rosii si carne.

Se ung cu sos bechamel si se stropesc cu pasta de tomate.

Se pun felii de mozzarella si se dau la cuptor cam 45 minute.

Pofta Buna!!

TIPS-URI

1

Carnea se fierbe la flacara foarte mica,in jur de 2 h.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Aletta 1

21.09.2015, 19:41

Multumesc Mokusca

RuxyRux 1

26.09.2015, 13:26

Tare bine arata! Sunt sigura ca este foarte gustos preparatul tau Alle!

Aletta 1

26.09.2015, 17:33

Mersiiii frumoss!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]