Umplutura de carne
Spalam, dezosam si tocam pieptul de pui.
Punem intr-o cratita ulei la incins. Tocam ceapa rondele si o punem peste ulei. Calim 2-3 minute dupa care adaugam si carnea. Mai lasam 5 minute, invartind in amestec adaugam supa de pui si 300 ml suc de rosii, potrivim gustul de sare si piper, punem putin rozmarin tocat si boia de ardei, dam focul la mic si lasam timp de 20 min. sa fiarba incet. Vom obtine un sos grosut cu care vom umple pastele. Daca in timpul fierberii sosul scade prea mult, mai adaugati putina apa.
Preparam sosul bechamel.
Intr-o cratita topim untul, adaugam faina cernuta si lasam pe foc 2 minute amestecand mereu. Luam de pe foc si incepem sa adaugam putin cate putin din laptele rece incorporandu-l treptat, sa nu faca cocoloase.
Punem inapoi pe foc si fierbem pana se ingroasa usor, dar nu insa fara a amesteca mereu sa nu-l afumam. Potrivim gustul de sare si nucsoara.
Pregatim un vas termorezistent in care turnam un strat de sos bechamel.
Umplem paste cu amestecul de carne (eu nu le-am facut pe toate acum, suntem doar doi acasa :P ) si le asezam peste sos. Peste stratul de paste turnam iar putin sos bechamel apoi radem cascaval (cu cat mai mult, cu atat mai bine). Punem sucul de rosii ramas si bagam tava in cuptorul preincalzit, la foc mediu, pana cand pastele sunt fierte si branza prinde o culoare frumoasa.
Servim fierbinte. Pofta buna!