Cappelletti cu prosciutto si sos Bechamel

de adasev12 in Paste, 15 Mar 2011 | 14902 vizualizari

 

daca va plac pastele si vreti ceva rapid....poate incercati si voi...eu am incercat prima data acu aceste paste in aceasta combinatie si mi-au placut....

 

INGREDIENTE

  • 450 g paste umplute cu sunca, rotunde( aici le spune cappelletii si prosciuto crudo)
  •  parmigiano dupa gust
  • sos beschamel
  • vegeta, ulei de masline, patrunjel verde
  • smantana acra, in fc de gusturi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cappelletti cu prosciutto si sos Bechamel:

mai intai am facut sosul beschamel, asupra caruia nu insist fiindca toata lumea stie cum se face...si fiecare il adapteaza dupa gust....( eu specific doar ca am pus si vreo 50 g mozzarella...il face cremos...si patrunjel verde taiat)

pastele se fierb in apa sarata si cu o lg de ulei cam 5 min , apoi se scurg si se trec sub jet de apa rece, se presara cu vegeta si ulei de masline si se amesteca...asa nu se vor mai lipi...

se servesc portii dupa bunul plac si pofta fiecaruia....cu sos beschamel deasupra si parmigiano , eventual o lg de smantana daca va place....(mie da...)

mi s-a parut un fel inedit de a servi paste...si nu a fost rau deloc....

Daca ti-a placut reteta noastra "Cappelletti cu prosciutto si sos Bechamel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresă de post pufoasă și aromată – Rețeta savuroasă de casă

pe 17.03 la 09:55

Cheesecake cu dovleac si mascarpone - Deliciu fin si aromat

de oanapl 7

pe 16.03 la 21:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste la tavă