Caprese la cuptor

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 12 Iun 2016 | 4299 vizualizari

 

Tipica Caprese de obicei se serveste rece, in zilele calduroase de vara... Zilele trecute insa am vazut aceasta varianta ... la cuptor ... delicioasa ...

 

INGREDIENTE

  • 250 gr mozzarella
  • 1-2 rosii
  • busuioc
  • ulei masline
  • condimente
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caprese la cuptor:

Mozzarella o scoatem din punga si o scurgem bine de apa de conservare. O stergem apoi cu un servet de hartie . 

Rosiile le spalam si la fel le stergem cu un servet . 

Feliem rosiile si mozzarella in felii cat mai egale ca grosime . 

Intr-un vas pentru cuptor asezam alternand feliile de mozzarella si rosii . Pe fiecare felie de mozzarella punem busuioc proaspat . 

Presaram condimentele si punem putin ulei de masline . 

Punem vasul la cuptor la 200 grade pentru 10 minute . 

Se serveste imediat .

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Caprese la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

Rulouri cu cremă de brânză și somon - Aperitiv rapid și gustos

pe 19.12 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]