Carbonara rapida

de Roxana in Paste, 17 Iun 2010 | 13518 vizualizari

 

O reteta rapida si plina de calorii, stiu :( dar bunaaaaa... :)

 

INGREDIENTE

  • 150gr bacon afumat
  • 150 gr cascaval
  • 2 linguri smantana
  • un ou
  • o ceapa medie/mica
  • parmesan
  • o lingura ulei masline
  • paste
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carbonara rapida:

Se pun pastele la fiert conform instructiunilor de pe cutie.

Taiem ceapa marunt, in cazul meu baconul ca am avut fasii, si cascavalul ca era felii :) fac rime :)

Amestecam bine smantana cu oul.

Intr-o cratita incinsa punem uleiul, calim ceapa juma de minut, adaugam baconul si calim putin. Punem smantana batuta cu oul si incorporam. Adaugam si cascavalul si daca e nevoie putin lapte(50ml). Amestecam pana cascavalul e topit si GATA :)

Punem paste intr-o farfurie, sosul peste si presaram parmesan deasupra.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carbonara rapida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 50 %
999.99 lei
499.99 lei

COMENTARII (15)

vik 1

03.07.2010, 09:00

ca sa nu se "branzeasca " smantana( frisca lichida) eu folosesc doar galbenus de ou si il adaug dupa ce retrag tigaia de pe foc, amestecand repede.

Roxana 1

04.07.2010, 12:13

da vik, buna idee. e adevarat ca se branzeste putin. dar trece oricum

Rahela Velicu 1

25.06.2021, 11:19

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de lasagna cu carne de porc