Carnaciori proaspeti la cuptor

de gaby_duceag in Porc, 14 Iun 2010 | 5967 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carnaciori proaspeti
  • sare
  • piper
  • 2 linguri miere
  • rosii cherry
  • bete pentru  frigarui
  • putin ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori proaspeti la cuptor:

Rulam fiecare carnacior in jurul unei rosii cherry  si-l asezam pe un betisor pentru frigarui.

Tapetam o tava cu folie de aluminiu si asezam betele cu carnaciori in interior.

Intr-un bol amestecam 3-4  linguri ulei cu mierea, sarea si piperul.

Cu acest amestec ungem carnaciorii si ii bagam la cuptor la foc mediu pana se rumenesc (eu i-am invartit o data).

I-am servit cu cartofi cu mustar, copti si sos alb cu usturoi

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori proaspeti la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Dana Cristea - pusikmea 1

14.06.2010, 23:01

eu vreau cartofiorii, carnaciorii papai tu

nadina73 1

15.06.2010, 09:13

si din astia vreau5 furcu sau cinci bete sau fur mai usorun carnacior

Bunica 1

15.06.2010, 19:51

Ce bunatati ai facut ! Ai dat iama in carnuri. Uite aici cea mai fericita mamica !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

ULTIMELE COMENTARII

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]