Carnaciorii..vegetarieni

de Michelle in Aperitive / Garnituri, 3 Noi 2009 | 5815 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 5 lg lapte
  • 5 lg gris
  • 7 lg pesmet
  • 13 lg nuca macinata
  • usturoi
  • delikat
  • drojdie 30 gr.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciorii..vegetarieni:

Se separa ouale.Albusurile se bat spuma,galbenusurile se freaca bine si se amesteca cu lapteSe separa ouale.Albusurile se bat spuma,galbenusurile se freaca bine si se amesteca cu laptele in care o fost dizolvata drojdia,se incorporeaza cu albusul spuma se adauga grisul si pesmetul si se lasa la odihnit 30 min.le in care o fost dizolvata drojdia,se incorporeaza cu albusul spuma se adauga grisul si pesmetul si se lasa la odihnit 30 min.

Se adauga si celelalte ingrediente..se da forma
Se prajesc in ulei,si apoi se fierb in urmatorul sos:
apa
ulei
condimente(oregano, patrunjel ..etc)
usturoi
cayena
un ardei
un morcov
o ceapa
bulion de ardei

Se pune apa la fiert impreuna cu toate ingredientele ptr sos si cand aceasta fierbe se adauga carnaciori si se fierb cam 30 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciorii..vegetarieni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 500 lei
1699.99 lei
1199.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (2)

Michelle 1

09.11.2009, 20:42

pai nuca e ingredientul de baza...poate o poti inlocui cu faina de soia...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

Piept de porc la cuptor - Suculent și savuros

pe 15.12 la 11:02

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]