Carnati a la Pana

de Panacris in Mezel de casa, 21 Dec 2011 | 13973 vizualizari

 

Anul acesta am taiat porcul de pe lista, din motive medicale, nu financiare!!! Va prezint ce carnati delciosi am facut anul trecut, cantitatea ingredientelor, ramane la latitudinea consumatorilor!!!!!!!

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc dezosata
  • sorici de porc
  • slanina
  • usturoi
  • sare iodata
  • boia dulce de ardei
  • boia iute de ardei
  • piper macinat
  • cimbru
  • intestine subtiri de porc
  • ceapa galbena 
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati a la Pana:

Carnea de porc, slanina si soricul proaspat se da prin masina de tocat carne. Usturoiul se curata se bate in piulita, apoi se stoarce prin tifon, doar zeama obtinuta se pune in amestecul de carne. Se asezoneaza carnea cu sare, piper, boia dulce si iute de ardei si cimbru. Intestinele de porc curatate si spalate se pun intr/un bol cu apa si se freaca cu ceapa curatata si taiata felii. Se limpezesc si se pregatesc pentru umplere. Dupa ce au fost umplute intestinele cu amestecul de carne, se lasa la uscat pentru 1 zi, apoi se pun la afumat. Spor la treaba!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati a la Pana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sucuk (Carnati turcesti)