Carnati "zemosi"

de Bucataras Monica in Mezel de casa, 13 Ian 2013 | 6502 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg carne de porc
  • 1 kg carne de vita
  • 1 kg carne de oaie
  • 5 capatani de usturoi
  • piper
  • sare
  • cimbru
  • boia iute
  • ardei iute tocat
  • intestine de porc
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati "zemosi":

Se toaca carnea,usturoiul si ardeiul iute amestecandu-se cu celelalte ingrediente.Pentru o compozitie mai moale se amesteca cu putina apa calduta.Dupa terminarea prepararii compozitiei,ii umplem si apoi ii lasam 1-2 zile la uscat!

Pofta buna! Se pot consumaa prajiti,la cuptor sau afumati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati "zemosi"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]