Carne de curcan la cuptor

de Ligia Bxl in Curcan, 26 Apr 2014 | 6711 vizualizari

 

Foarte bun si foarte fraged si un gust deosebit :)

 

INGREDIENTE

  • 3-4 bucati mari de carne de curcan
  • 1 capatana mare de usturoi
  • ulei de masline
  • 1 pahar de vin rosu
  • putin rozmarin
  • apa
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de curcan la cuptor:

Am spalat carnea de curcan,am portionat-o si am crestat-o putin.

Am presarat putina sare si piper,putin rozmarin,am pus carnea in tava si am stropit cu ulei de masline,apoi am adaugat apa cam o cana.

Am dat tava la cuptor la 180°c (cam 1h si jumatate) am intors carnea din cand in cand,am adaugat usturoiul curatat,spalat si taiat pe jumatate.

La final am adaugat vinul,am mai lasat putin sa intre in carne bine si sa se combine aromele.

Din cand in cand se adauga putina apa ca sa nu se intareasca carnea si sa nu se rumeneasca prea rau,trebuie sa iasa frageda.

Merge bine cu piure si o salata de rosii,castraveti si ceapa.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de curcan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

tanyapatap 1

28.04.2014, 10:07

tanyapatap 1

28.04.2014, 16:35

Foarte buna!!

tudor89 1

13.05.2014, 17:32

buna ziua .pun un mic anunt aici pentru cei care doreste curcani albi crescuti eco la ferma mea.ma puteti contacta prin mail la adresa [email protected] sau prin facebook dragonutudorel sau un mesaj aici.va astept

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan umplut