Carne de ied cu suc de rosii

de Daniela_ in Mancaruri cu carne, 29 Iun 2011 | 7208 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de ied ,
  • ceapa,
  • cartofi,
  • ardei,
  • ulei  
  • 1 sticla suc de rosii,
  • basilico(busuioc)..
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de ied cu suc de rosii:

Se spala carnea, se pune la fiert. Intre timp se pregateste ceapa taiata marunt, ardeiul, cartofii taiati cuburi. Cand carnea este aproape fiarta, se prajeste ceapa cu ardeiul in ulei ( daca aveti de masline este foarte bun), se adauga carnea se prajeste putin impreuna cu ceapa si ardeiul. Se adauga cartofii si sucul de rosii. Puteti pune un pic de apa. Se pune busuiocul cand este aproape gata .

Este delicoasa. Puteti face o mamaliga sau paste alaturi de ea. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de ied cu suc de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (13)

Bunica 1

10.02.2013, 11:47

La multi ani!

Cris2711 1

10.02.2013, 11:51

La multi ani!

- Andreea - 1

10.02.2014, 11:21

La multi ani !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ied la gratar