Carne de porc cu sote de ciuperci

de Mirela Suba in Porc, 18 Sep 2015 | 6398 vizualizari

 

În concediul petrecut în tara,am mers la restaurant, unde am mâncat o mâncare minunata. La care eu sa o reproduc 😊
Sper sa va placa!

 

INGREDIENTE

  • carne în bait (am rețetă acest preparat în rețetele mele)
  • Ciuperci 720 g
  • Smântână 200 g
  • Sare, piper
  • Cartofi 500 g
  • Ulei
  • Pătrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu sote de ciuperci:

Carnea preparata în bait, se prăjește în tigaie.

Ciupercile se scurg de apa și se prăjesc în ulei,apoi se adaugă sare și piper. Când sunt fierte se face amestec din smântână și foarte puțin lapte. Dacă doriți mai gros se adaugă faina. Se amestecă și se lasă pana se mai îngroșa și se amesteca din când în când.

Cartofi, se curata și se pun la fiert asa întregi fără coajă.

Apoi se tai în 2 și se prăjesc,eu în fripteoza.

Montarea farfuriei: sote-ul de ciuperci, apoi carne și spre marginea farfuriei, cartofi. Se presară pătrunjel și după gust,sare și piper.

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu sote de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada din carne de porc