Carne de porc cu usturoi

de Angelina_Elena in Porc, 18 Aug 2013 | 9279 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati carne macra de porc
  • 3 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei
  • 1 ceasca apa
  • 1 ceasca suc de rosii
  • 1 lingurita boia dulce
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu usturoi:

Punem uleiul la incins intr-o cratita de tuci, apoi punem bucatile de carne si usturoiul tocat marunt.

Acoperim cratita cu un capac, si lasam carnea la inabusit, amestecand din cand in cand pentru a nu se prinde.

Dupa ce carnita s-a facut, adaugam peste ea boiaua de ardei, putina sare, piper, sucul de rosii si apa.

Punem din nou capacul peste oala, si lasam sa fiarba, pana scade putin sosul.

Pregatita in felul acesta, carnita este frageda.

Noi am servit-o cu mamaliguta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc impanata cu usturoi si afumatura