Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Razvan Constantinescu in Porc, 6 Ian 2015 | 10233 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: friptura de porc, retete Porc
Se taie slanina si se pune in tuci, la foc mediu. Peste ea se adauga pulpa de porc, taiata in bucati mari, si sarea. Se amesteca din cand in cand.
Pentru a se patrunde mai bine carnea, se acopera tuciul cu un capac.
de vasimur 4
de Panacris 9
de Bucataria_Portocalie 1
de Tuxedo 1
marcela1979 1
numai bunatati pe aici
mirela0911 1
Vaiiii, demult nu am mai mancat! Buuuun!
elucubratiiculinare 1
waw...
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 09:47
ieri la 10:53
de Caty 3
pe 29.10 la 20:42
pe 29.10 la 13:55
pe 29.10 la 13:15
de Rocsi 9
8 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
Caty
roxanabucataras 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
liana10 1
Rocsi 9
1360 puncte
mihaelar63 9
203 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
Sidy 1
103 puncte
Andra_Constantinescu 6
84 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!