Carne de porc si taitei in sos dulce de soia

de Satisfyyourcravings in Porc, 3 Noi 2016 | 4040 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 grame taitei (eu am folosit mie- taitei indonezieni)
  • 250 grame muschi de porc
  • 1 lingurita mix 5 condimente chinezesti
  • 3 linguri ulei
  • 200 ml sos dulce de soia (ketjap manis)
  • 2 cm ghimbir proaspat
  • 800 grame mix legume chinezesti (muguri de fasole, praz, ardei rosu, galben, verde, ceapa rosie)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc si taitei in sos dulce de soia:

Se fierb taiteii conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa sarata. 

Se pudreaza carnea de porc cu mixul de condimente chinezesti, sare si piper. 

Se incalzesc 2 linguri de ulei intr-o tigaie (eu am folosit una din fonta) si se prajeste carnea 7 minute, intorcand-o frecvent. In ultimele doua minute, se adauga 2 linguri sos dulce de soia. Se transfera carnea pe o farfurie si se pastreaza la cald.

Se rade ghimbirul si se soteaza in restul de ulei. Se adauga legumele si se gatesc 4 minute. Se adauga taiteii fierti si restul de sos de soia si se mai lasa 1 minut. 

Se taie carnea in fasii si se amesteca cu taiteii. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc si taitei in sos dulce de soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (7)

Bunica 1

03.11.2016, 18:32

Ce-mi placeeeee!

CameliaR 1

03.11.2016, 18:44

Bya Ralu 1

03.11.2016, 19:27

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulas