Carne de pui cu legume in vas roman

de alinutzika in Pui, 13 Oct 2011 | 5524 vizualizari

 

Mi-am cumparat inca din vara mult-doritul vas roman, dar abia acum i-a venit randul sa-l folosesc..:))

 

INGREDIENTE

  • carne de pui(ce aveti) - eu am pus 2 ciocanele si o pulpa
  • 2 ardei (culori diferite)
  • 2 rosii
  • 1 ceapa rosie + 1 ceapa alba
  • 4 cartofi marisori
  • condimente:sare, piper, vegeta, usturoi granulat, leustean uscat, etc.
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de pui cu legume in vas roman:

Se curata legumele, se spala, se taie mai grosier si se asaza impreuna cu carnea condimentata in vasul roman. Se presara putina sare peste toate si se dau la cuptor, pt aproximativ 1, 5-2 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de pui cu legume in vas roman" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

alinutzika 1

14.10.2011, 15:19

Kami, nu m-am saturat de Hot-pan, dar daca tot mi-a luat sotiorul vas roman, mai schimbam "gustul mancarii", cum zici tu...

Bucataras Medi 1

15.10.2011, 15:01

tare buna ...............

alinutzika 1

20.10.2011, 15:55

multumesc, Medi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

ieri la 07:12

Covrigi sticks - Aluat rapid din două ingrediente

pe 22.09 la 09:35

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]