Carne de pui cu oua posate

de Lau in Pui, 28 Ian 2015 | 4155 vizualizari

 

M-am inspirat de la Merisor pentru aceasta reteta.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 pulpe de pui
  • 5 felii de muschi afumat
  • 50 g ketchup iute
  • 1 conserva de rosii in suc
  • 100 ml vin
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • 2 ardei rosi(in otet)
  • 2 ardei verzi
  • 2 cepe
  • 3 oua
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de pui cu oua posate:

Intr-o tigaie adaugam pulpele si pieptul de pui taiat in 2(eu le-am fiert putin inainte).

Adaugam feliile de muschi,acoperim cu capacul si lasam cca 10 min la foc mediu,intoarcem carnea pe toate partile,

Adaugam ceapa si ardeii taiati felii,vinul,amestecam si acoperim,lasam cateva minute sa se prajeasca impreuna,

Intre timp tocam rosiile si le adaugam in tigaie,adaugam ketchup si condimentele dupa gust, amestecam si mai lasam cca 5 min pe foc,

Adaugam ouale  in tigaie si acoperim cu capacul,

Lasam pe foc pana prind ouale crusta deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de pui cu oua posate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

pe 18.06 la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciocanele de pui cu hrisca si legume