Carne la ceaun

de geobucataras in Mancaruri cu carne, 27 Ian 2015 | 3722 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr carne de porc
  • 1 kg pulpe pui
  • carnati proaspat 2 fire
  • 2 foi de dafin
  • 3 catei de usturoi
  • un pahar vin alb
  • ulei
  • o cana apa
  • delikat de legume de la knor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne la ceaun:

Carnea o spalam bine si o taiem cum dorim, o condimentam cu delicat .Intr-un ceaun punem uleiul , carnea, foile de dafin, usturoiul pisat , vinul si apa si lasam sa fiarba pana ramane uleiul si se prajeste  carnea un pic in ulei, noi nu am prajit-o prea tare sa nu se usuce.

TIPS-URI

1

Noi am mancat carnea cu varza murata taiata marunt si frecata cu putin ulei , e o bunatate

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne la ceaun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu iaurt și nectarine - Desertul rapid și delicios

ieri la 09:25

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

pe 26.08 la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

pe 26.08 la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza a la Cluj