Carne la ceaun

de geobucataras in Mancaruri cu carne, 27 Ian 2015 | 3181 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr carne de porc
  • 1 kg pulpe pui
  • carnati proaspat 2 fire
  • 2 foi de dafin
  • 3 catei de usturoi
  • un pahar vin alb
  • ulei
  • o cana apa
  • delikat de legume de la knor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne la ceaun:

Carnea o spalam bine si o taiem cum dorim, o condimentam cu delicat .Intr-un ceaun punem uleiul , carnea, foile de dafin, usturoiul pisat , vinul si apa si lasam sa fiarba pana ramane uleiul si se prajeste  carnea un pic in ulei, noi nu am prajit-o prea tare sa nu se usuce.

TIPS-URI

1

Noi am mancat carnea cu varza murata taiata marunt si frecata cu putin ulei , e o bunatate

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Rocsi 1

28.01.2015, 19:48

reisnaor_2006 1

29.01.2015, 19:44

foarte buna

Bya Ralu 1

03.02.2015, 17:01

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iepure umplut la cuptor