Cartofi aurii

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 21 Noi 2010 | 5325 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi mici
  • 4-5 linguri ulei de masline
  • boia
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi aurii:

Se curata cartofii si se taie felii mai groase si se pun la fiert in apa cu sare. Nu se lasa pana sunt foarte moi.

Se scurg de apa si se condimenteaza cu sare, piper si boia. Se pun la prajit in ulei de masline. Se intorc usor, ca sa nu se zdrobeasca.

Se servesc ca si garnitura la fripturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi aurii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]