Cartofi aurii

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2010 | 10807 vizualizari

 

Deliciosi ! simpli ori ca si ca garnitura la diferite fripturi. Cantitatea de cartofi se stabileste functie de cate portii doriti sa pregatiti.

 

INGREDIENTE

  • Cartofi
  • Unt aromat
  • Ulei de palmier
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi aurii:

Curatam cartofii si-i punem la fiert, in apa cu putina sare. Lasam sa fiarba pana intra furculita in ei, apoi ii scoatem pe o farfurie. Pornim friteuza si incingem uleiul de palmier la 190˚, punem cartofii in sita si-I scufundam. Ii prajim exact 20’, dupa care-i scoatem pe hartie absorbanta.



Pentru gust si savoare, ii stopim cu unt aromat, pe care-l topim putin inainte, presaram putina sare si cartofii sunt gata de servit.



Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi aurii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv mini tarte din cartofi cu peste, pasta de branza si sos de iaurt