Cartofi copti, umpluti cu braza galbena

de sorin in Mancaruri de post, 19 Dec 2009 | 7717 vizualizari

Cartofi copti, umpluti cu braza galbena

 

Na, c-am dezvaluit in titlu aproape toata reteta. Este printre lucrurile alea super-simple, de care, cand te izbesti, iti spui "cum de nu m-am gandit pana acum?!". Este ideala pentru serile lungi de iarna, la gura sobei (unde-s fericitii care au asa ceva)

 

INGREDIENTE

  • cartofi frumosi, mijlocii/mari
  • branza galbena rasa, din care aveti - cascaval, Emental, Gruyere
  • piper negru, preferabil proaspat macinat
  • folie de staniol
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti, umpluti cu braza galbena:

Cartofii se taie in jumatati. Cu grija, cu o lingurita (exista si un instrument special, habar n-am cum se numeste) se scoate cam jumatate din miezul cartofului. In locul miezului scos se pune branza galbena rasa, si, dupa gust, un strop de piper. Se inveleste fiecare cartof in folie de aluminium si se pun in cuptorul bine incins, pentru cam o ora.

Pofta mare!!!!

TIPS-URI

1

E prea simpla si prea buna ca sa mai aibe si tipsuri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti, umpluti cu braza galbena" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

ieri la 14:02

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste pane cu cartofi si mujdei