Cartofi crocanti cu branza

de madi_marin in Mancaruri de legume, 30 Iul 2011 | 4179 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi mari
  • boia
  • sare
  • piper
  • ulei
  • branza rasa
  • marar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi crocanti cu branza:

Cartofii se curata, se spala si se taie in bucati mai mari. Se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt aproape fierti se scurg , apoi se condimenteaza cu sare, piper si boia si se pun la prajit in ulei incins. Se intorc sa se rumeneasca frumos pe toate partile.

Se servesc presarati cu branza rasa si marar tocat.

Sunt buni si ca atare si langa o friptura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi crocanti cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi gratinati