Cartofi cu cascaval la cuptor

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 1 Aug 2013 | 5717 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi
  • 100 g branza de vaci
  • 4 oua
  • 150 g cascaval
  • sare, piper, cimbru, maghiran
  • 2 linguri unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu cascaval la cuptor:

Cartofii se curata, se spala si se taie rondele. 

Se pun la fiert in apa cu sare.

Cand sunt gata se strecoara si sa dau sub jet de apa rece, se pun la scurs.

Se ia un vas ( eu de yenna am folosit), se unde cu unt. Se pun cartofii. 

Din 4 oua, sare si branza de vaci rasa se face un amestec care se toarna peste cartofi. Se pune  piper, maghiran, cimbru. Se pun cubulete de unt de-asupra.

Cascavalul de rade si se presara de-asupra. Se da la cuptor pentru 30 min. la foc domol.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi Duchesse