Cartofi cu ghimbir si cascaval

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 26 Mar 2014 | 3437 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr cartofi
  • 100 gr cascaval
  • o lingurita de ghimbir ras
  • condimente dupa gust: sare, chilli, rozmarin si oregano
  • 100 ml ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu ghimbir si cascaval:

Curatam cartofii si ii taiem in cuburi potrivit de mari. Ii punem la prajit in uleiul incins, adaugam ghimbirul ras si condimentam dupa gust. Acoperim tigaia si ii lasam la foc iute pana incep sa se rumeneasca usor. Inlaturam apoi capacul si continuam coacerea atat cat este necesar. Procedand astfel cartofii raman pufosi in interior, dar crocanti la exterior. Ii scoatem pe o farfurie cu ajutorul unei palete pentru a elimina surplusul de ulei si imediat presaram cascavalul ras. Se servesc calzi. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

 Pregatiti astfel sunt destul de picanti, de aceea folositi cu moderatie ghimbirul si chilli

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu ghimbir si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Garnitura de cartofi noi la cuptor