Cartofi cu rozmarin la cuptor

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 9 Mar 2011 | 7659 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 1 ceasca ulei de masline
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ramura de rozmarin
  • sare
  • piper
  • boia dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu rozmarin la cuptor:

Punem cartofii la fiert in coaja si ii lasam 7-8 minute daca sunt mari sau 4-5 minute daca sunt mici. Trebuie sa fie fierti doar pe jumatate.
Ii curatam de coaje si ii taiem felii sau rondele.

Ii punem intr-o tava, ii stropim cu ulei de masline si rozamrin tocat. Asezonam cu sare, piper si boia dulce. Usturoiul il taiem in bucatele mai mari si ii aruncam in tava printre feliile de cartofi. Nu folosim mai mult pentru a nu influenta aroma pe acre o lasa rozmarinul.

Dam tava la cuptor la 200°C cam 20-30 de minute, pana se rumenesc. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu rozmarin la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]