Cartofi cu rozmarin la cuptor

de crisad in Aperitive / Garnituri, 2 Feb 2010 | 9224 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  6 cartofi potriviti ca marime
  • 2 linguri de ulei
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lingurita rozmarin uscat
  • sare piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu rozmarin la cuptor:

se curata cartofii de coaja se taie in bucati mari (eu i-am taiat in 4 )  si se fierb in apa cu putina sare  dar nu tb fierti de tot

se  strecoara cartofii si cat sunt inca fierbinti se amesteca su sarea piperul  uleiul  usturoiul si  rozmarinul

se dau la cuptor  pana se rumenesc (cam 15 min)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu rozmarin la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

Sylvia 1

02.02.2010, 16:44

Extraordinari si eu ador combinatia, vara am rozmarin la ghiveci si folosesc proaspat, iarna nu prea gasesc sa cumpar asa si cumpar verde si congelez , are o aroma care imi place tare Este intr-adevar mai bun proaspatdar daca nu gasesti e f bun si uscat

nelu71 1

18.03.2010, 22:56

măi dănuţ ... se fierb in apă sărată pt a nu trage asa mult ulei şi pt a trage şi sarea ... de fapt tre să fie fierţi pe jumătate

Dana Cristea - pusikmea 1

01.04.2010, 22:53

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rosii si ardei umpluti cu crema de branza