Cartofi cu rozmarin la cuptor

de danakarin in Mancaruri de legume, 18 Oct 2013 | 60326 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de cartofi
  • 10 linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • 2 lingurițe de rozmarin uscat
  • 5-6 căței de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu rozmarin la cuptor:

Spălăm cateofii in coaja si ii tăiem cu grija in felii transversale, in așa fel încât feliile sa rămână totuși unite la bază. In acest scop putem folosi o lingura, plasăm cartoful pe lingura si la taiere va ramâne o margine neatinsă. Punem cartofii pe hârtia de copt îi sărăm, piperăm, îi ungem cu un amestec de ulei de măsline si rozmarin si între felie de cateofii plasăm felii subțiri de usturoi. Coacem la 180 de grade până se rumenesc frumos. 

Pot fi Consumați ca atare cu o salată, sau pot constitui o minunata garnitura la friptura. 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu rozmarin la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]