Cartofi cu sunca la cuptor

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 29 Mai 2010 | 21465 vizualizari

 

tot mananci si iar mananci si nu te mai saturi de ei

 

INGREDIENTE

  • 2 kg cartofi
  • 3oo g cascaval ras
  • 400 g bacon
  • ulei de masline 2-3 linguri
  • sare
  • 1 plic maggi -cartofi cu sunca la cuptor
  • 500 ml lapte
  • patrunjel verde
  • tomate chery-pt decor
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu sunca la cuptor:

Se fierb cartofii in coaja, apoi se curata si se taie feliute (cipsuri). Se aseaza intr-o tava unsa cu ulei un stat de cartofi apoi unul de cascaval ras, unul de bacon taiat cubulete mici, sare si din nou cartofi,cascaval,bacon,sare. Ultima operatiune se pune ultimul stat de cartofi taieti feliute apoi se pune cascaval ras iar peste se amesteca 500 ml lapte cu compozitia din plic maggi se amesteca bine si se toarna peste catofi

Se decoreaza dupa bunul plac si se pun la cuptor pentru 1 ora la 16o grade

Se servesc cu multa dragoste

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu sunca la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose cu ciuperci