Cartofi evantai cu dovlecei si bere la cuptor

de COSTEO in Mancaruri de legume, 12 Apr 2013 | 16259 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi
  • 2 dovlecei
  • 500 ml bere
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 3 catei usturoi
  • 2-3 fire marar verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi evantai cu dovlecei si bere la cuptor:

Cartofii se curata si se spala ,apoi crestam cartofii pe lungimea lor rondele in asa fel incat cartoful sa ramana intreg.

Dovleceii se curata de coaja si se taie rondele ,rondele apoi le taiem in jumatate si le introducem in crestaturile de la cartof.

Ungem un vas termorezistent cu ulei (unt) si punem cartofi in vas. Asezonam cu sare, piper, cimbru.Tocam niste catei de usturoi foarte marunt si adaugam peste cartof.

Lasam cartofi la cuptor pentru 15-20 minute,apoi turnam peste ei 500 ml de bere si lasam la cuptor pana se rumenesc bine.

Cand sunt scosi de la cuptor punem marar verde tocat peste ei.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi evantai cu dovlecei si bere la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi condimentaţi la cuptor