Cartofi frantuzesti

de Maria68 in Aperitive / Garnituri, 18 Apr 2012 | 6516 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. cartofi
  • 250 gr. cascaval
  • 4 oua
  • 150 gr. unt
  • 1 1/2 pahar smantana
  • 200 gr. sunca slaba
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti:

Se fierb cartofii in coaja, se curata, se lasa sa se raceasca si se taie felii.De regula pentru reteta aceasta ouale se fierb tari dar eu le-am batut. Sunca se taie fasii mai grosute si dupa aia cubulete. Se unge cu unt un vas de sticla incasabil, se aseaza un rand de felii de cartofi, se pudreaza cu un praf de sare, piper, se pune un rand de sunca cubulete, cascaval razuit, iar peste ele turnam ouale batute si smantana si se repeta randurile. 

Se introduce vasul in cuptor sa se rumeneasca cartofii. Se servesc fierbinti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi Frantuzesti