Cartofi frantuzesti

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 19 Mai 2010 | 43280 vizualizari

 

super buni si gustosi si usor de preparat

 

INGREDIENTE

  • 2 kg cartofi
  • 5oo -600 g branza oaie
  • 8 oua fierte tari
  • 2 oua crude
  • sare
  • piper
  • 400 ml smantana
  • patrunjel
  • 100 g unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti:

Se fierb cartofii in coaja, apoi se curata si se dau prin razatoarea cu gauri mari

Ouale se fierb, sa fie tari.

Se unge un vas cu unt, apoi se pune un strat de cartofi  razuiti , apoi 4 oua razuite si ele, branza zdrobita sau razuita ,cateva cubulete de unt ,sare si piper dupa care se repeta operatiunea ( eu am pus 3 de cartofi si 2 de oua cu branza)

Se bat 2 oua crude cu smantana, se toarna deasupra si se pune la cuptor pt 20 minute pana se rumenesc bine

Se decoreaza dupa bunul plac al fiecaruia

Sectiunea taiata maine ca a e prea cald si nu se poate taiat bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

pe 17.02 la 13:30

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu spanac si branza