Cartofi frantuzesti cu branza albastra si ceapa caramelizata

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 13 Apr 2016 | 3237 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 8 cartofi
  • 150 ml smantana
  • 100 grame branza de burduf in cetina de brad
  • 40 grame branza albastra (eu am folosit Dana Blue)
  • 2 cepe rosii
  • sare
  • putin unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti cu branza albastra si ceapa caramelizata:

Se fierb cartofii in coaja, se curata si se taie felii. 

Se fierb 3 oua tari. Se decojesc si se taie felii. 

Se taie ceapa julienne si se prajeste in putin ulei, la foc mic, 15 minute, pana devine bruna si se inmoaie, fara a se arde. 

Se amesteca smanatana cu oul ramas, sare, piper si putina nucsoara. 

Se unge vasul pentru cuptor cu putin unt. Se aseaza un strat de cartofi, apoi unul de oua, branza de burduf, branza albastra si ceapa caramelizata. Se continua in aceeasi ordine cu restul de ingrediente, ultimul fiind de branza. Se toarna smanana deasupra. 

Se gateste 30 de minute la 180 de grade.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti cu branza albastra si ceapa caramelizata" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

Moni_alex 1

14.04.2016, 10:10

Buni!

CameliaR 1

14.04.2016, 10:48

Rahela Velicu 1

17.04.2016, 23:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tartă de legume