Cartofi gratinati

de susu in Mancaruri de legume, 8 Dec 2010 | 5816 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g branza de oaie
  • 500 g cartofi
  • 3 oua
  • smantana200 g
  • cascaval
  • Piper alb
  • Putina vegeta
  • Lapte
  • unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi gratinati:

Se spala cartofii cu buretele de sarma pentru a indeparta pamantul si se pun in apa rece cu sare sa fiarba la foc mic. Cand sunt gata si s-au mai racit se taie felii subtiri sau se taie cubulete. Mie imi plac dati prin razatoarea mare caci se leaga mai bine cu sosul. Cascavalul se rade iar branza se faramizeaza sau se rade si ea. Amestecam ½ din cantitatea de branza cu ouale batute bine, smantana, piperul, laptele si putina vegeta

Se unge cu unt din abundenta un vas incapator si se aseaza un rand de cartofi, unul de lapte cu branza, altul de cartofi si tot asa pana se termina ingredientele. Intre starturi se pune restul de branza rasa si cubulete de unt.Se pune cascavalul ras si se da la cuptorul incins pana se rumeneste frumos. Este excelenta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi gratinati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele din dovlecel si branza de burduf, preparate la cuptor