Cartofi Hasselback

de Julie in Aperitive / Garnituri, 14 Aug 2010 | 7031 vizualizari

 

Am incercat si eu reteta aceasta dupa ce am vazut-o pe mai multe site-uri. Sunt o bunatate! Merita sa incercati!

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi potriviti
  • 100 g unt
  • putina ceapa verde
  • un catel de usturoi
  • marar
  • sare, piper, rozmarin, busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi Hasselback:

Cartofii se curata de coaja si se spala bine .
Taiem apoi, in fiecare ,felii subtiri dar avem grija sa nu taiem pana jos. 
Frecam untul spuma apoi il amestecam cu sare, piper, putin rozmarin,
putin busuioc, usturoiul pisat, ceapa verde taiata foarte  marunt
si mararul tocat foarte fin.
Din  pasta obtinuta luam cate putin cu un cutit si introducem
in fiecare felie de cartof.
Punem cartofii intr-un vas termorezistent si ii dam la cuptor pentru o ora.

Se servesc calzi, ca atare sau ca garnitura.

Cartofii vor iesi foarte fragezi si cu o aroma deosebita de la untul aromat cu condimente

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi Hasselback" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Julie 1

15.08.2010, 10:15

Nadina, merita incercata ,sa stii!

lira 1

15.08.2010, 13:37

Julie am vazut si eu reteta asta de cartofi acordeon pe diverse site-uri si e tot pe lista de asteptare. Cred ca impactul vizual e deosebit si gustul pe masura.

Julie 1

15.08.2010, 17:12

Intocmai, Lira!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]