Cartofi și ceapă coapte în jar

de Panacris in Mancaruri de post, 5 Aug 2013 | 7735 vizualizari

 

Nu e cine știe ce preparat, dar vă asigur că e foarte delicios și sățios!

 

INGREDIENTE

  • cartofi roșii de Covasna cca. 8 bucăți,
  • ceapă galbenă de Buzău cca. 4 bucăți,
  • margarină sau ulei de măsline,
  • mirodenii ( cimbru, rozmarin, maioran, oregano, busuioc),
  • sare iodată,
  • folie de aluminiu.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi și ceapă coapte în jar:

Cartofii se spală, se crestează în două, se ”masează” cu margarină sau ulei. Mirodeniile se amestecă cu puțină sare, și se presară peste cartofi. Aceștia se împachetează în folie și se pun la copt în jar încins cca. 30 de minute. Ceapa se crestează în patru, se învelește în folie și se pune la copt lângă cartofi;)Legumele se servesc fierbinți ca atare sau alături de ciuperci preparate de asemenea la grătar;) Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi și ceapă coapte în jar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]